starta_slide_1_1440x488px

STARTA AB är ett expansivt privat företag inom smörjmedel och kemtekniska produkter.

STARTA AB har en gedigen historia i Sollebrunns Oljeservice AB. Här har vi sålt och distribuerat diesel, eldningsolja och bensin med egna tankbilar sedan 1965. STARTA AB är dotterbolag till Hagmans Nordic AB.

STARTA AB är ett expansivt, privat och fristående företag som utvecklar, producerar och säljer högkvalitativa smörjmedel och kemtekniska produkter. Med fokus på kompetens, service och miljö erbjuder vi prisvärda och marknadsanpassade varumärken. Vi äger och kontrollerar hela kedjan från råvara till färdig produkt i handeln och som kund kan du vara säker på att vi endast säljer högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Vår erfarenhet och spetskompetens delar vi gärna med oss av. Delad kunskap ger ökad kunskap!

Vi värnar om miljön och har ett starkt miljöfokus i företaget. Som kund kan du vara trygg i att STARTA AB är miljödiplomerade.

logo_miljodiplom_275x70px‘                     

KLICKA HÄR FÖR ATT SE VÅR MILJÖPOLICY

Flera varumärken ger marknadens
bredaste produktportfölj.

STARTA AB utvecklar, producerar, säljer och distribuerar smörjmedel och kemprodukter i fyra egna varumärken. Vi är dessutom generalagenter för Kendall Motor Oil som är en mycket högkvalitativ amerikansk olja.

I vårt breda sortiment finns motorolja, hydraulolja, transmissionsolja, sågkedjeolja och 2-taktsoljor avsedda för såväl fordon som industri. Dessutom finns smörjfett, sprayer, alkylatbensin, glykol, spolarvätska och en mängd olika rengöringsprodukter samt ett stort urval av hem- och fritidsprodukter. Utöver detta finns ett marint sortiment med oljor och rengöringsprodukter.

Klicka på en logga för att läsa mer om respektive varumärke.

STARTA_länk

Amoil_länk

MICRO_länk

Marin_länk

Kendall_länk